Serveis (24h / 365 dies a l’any)

 

El nostre equip veterinari actualment ofereix un servei complert d’endoscòpia diagnòstica i quirúrgica mitjançant equips d’endoscòpia rígida i endoscòpia flexible. En els centres veterinaris equipats amb quiròfan, ens desplacem per realitzar les intervencions sense necessitat de traslladar el pacient. En aquells centres que no es disposi de quiròfan, oferim la possibilitat de traslladar el pacient a instal·lacions de centres col.laboradors. En aquests casos també s’oferiria un servei d’anestèsia.

El servei d’endoscòpia està disponible les 24 hores, els 365 dies de l’any.

PREM AQUÍ PER SABER QUINES SÓN LES INDICACIONS D’UNA ENDOSCÒPIA

El nostre equip veterinari ofereix un servei de cirurgia general, cirurgia abdominal, cirurgia toràcica i traumatologia. En els centres veterinaris equipats amb quiròfan, ens desplacem per realitzar les intervencions sense necessitat de traslladar el pacient. En aquells centres que no es disposi de quiròfan, oferim la possibilitat de traslladar el pacient a unes instal·lacions de centres col.laboradors.

En aquests casos també s’oferiria un servei d’anestèsia.

El servei de cirurgia està disponible les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Si així ho sol·liciten, oferim un servei d’anestesista per a tots aquells procediments endoscòpics i quirúrgics que realitzem en els centres veterinaris que disposin d’equip de gasos anestèsics. En aquells casos en els que el procediment a realitzar requereixi d’un equip de gasos anestèsics i el centre no en disposi, s’ofereix la possibilitat de traslladar al pacient per a realitzar esmentats procediments a instal·lacions de centres col.laboradors.

El servei d’anestèsia està disponible les 24 hores, els 365 dies de l’any.