Benvinguts a EndoLap

EndoLap Veterinària neix amb l’objectiu d’oferir un servei veterinari extern de qualitat a professionals veterinaris. La seva finalitat és complementar els serveis veterinaris oferts pels centres veterinaris amb els serveis d’endoscòpia, cirurgia de mínima invasió i cirurgia general especialitzada.

El nostre compromís és oferir la millor atenció possible als pacients, establint una estreta relació amb els veterinaris i així afavorir la fidelització dels seus clients.

Desitgem que aquesta pàgina web sigui d’ajuda a l’utilitzar el nostre servei. Si desitja més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Conegui al nostre equip

Laura Fresno
Laura FresnoDVM, PhD
Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2002. Va realitzar la Tesi Doctoral sobre el pas placentari d’anestèsics en l’ovella, obtenint el títol de Doctor en Veterinària per la UAB l’any 2007. Des del 2003, treballa a l’Hospital Clínic Veterinari formant part del Servei de Cirurgia i del Servei d’Anestèsia, així com al Departament de Medicina i Cirurgia Animals (DMCA) de la Facultat de Veterinària, primer com a doctoranda, i des del 2006 fins l’actualitat com a Professora Associada a les assignatures de Cirurgia general i Cirurgia clínica. Ha impartit i organitzat nombrosos cursos teòric-pràctics de Cirurgia de Teixits Tous i d’Anestèsia en Petits Animals organitzats pel DMCA. Ha col·laborat en diferents projectes d’investigació finançats, publicat nombrosos articles científics tant en revistes nacionals com internacionals i assistit a diferents cursos i tallers d’endoscòpia i cirurgia de mínima invasió.
Laura Santos
Laura SantosDVM
Llicenciada en Veterinària per la Universidad Cardenal Herrera – CEU l’any 2005. Va realitzar l’internat rotatori l’any 2007 a la Fundació Hospital Clínic Veterinari–Universitat Autònoma de Barcelona Actualment realitza la Tesi Doctoral al Departament de Cirurgia i Medicina Animal de la UAB, sobre anestèsics i pas placentari. Des de l’any 2008 forma part de l’equip d’Anestèsia i Cirugia de l’Hospital Clínic Veterinari-UAB. Des de 2009, és Professora Associada del Departament de Medicina i Cirurgia Animal. Ha col.laborat en diferents projectes d’investigació, i presentat comunicacions en congressos nacionals i internacionals. Col.labora també amb protectores d’animals fent cirurgies d’urgències, rutinàries i control sanitari. Ha assistit a nombrosos cursos nacionals i congressos nacionals i internacionals sobre cirurgia i mínima invasió.